2012-04-07

Förpackningar

Nej, jag har ännu inte blivit så gammal att jag måste klaga på förpackningar med minimal textstorlek eller med lock som är alltför små och tröga. Men två andra dåliga exempel har jag stört mig på:
 • Icas havrekuddar. Trevligt kompakt papperslåda utan innerpåse i fossil-plast. Men tyvärr håller förpackningen inte tätt, utan läcker "havre-damm" på köksbordet.
 • Arlas hårdost i bit: Präst, Greve, Svecia och Herrgård. Förpackning i fossil-plast med hopplöst lock som inte går att dra upp i ett svep.
Och varför har inte alla läkemedelstabletter på kartor nummer? Skulle underlätta för oss som behöver ta dem... Jag vill ha mina tabletter i kartor med 7x4 rader, med respektive rad på kartan numrerad med siffrorna 1-7. Då kan jag påbörja kartan med tablett 1 på en måndag eller 2 på en tisdag, och på så sätt enkelt ha koll på om jag tagit dagens tablett eller inte. Fixa det!

2 kommentarer:

 1. Christina, Arla:

  "Hej igen Lars!

  Tack för att du återkom med mer information.

  Vi förmedlar givetvis dina synpunkter vidare till vår produktion samt leverantör av förpackning för uppföljning av fel.

  Du är alltid välkommen att höra av dig när du har andra frågor eller funderingar kring Arla, våra produkter eller recept. Vi hjälper gärna till.

  Trevlig advent och god jul!

  Med vänlig hälsning
  Arla Forum

  Christina
  020-99 66 99

  www.arla.se
  www.facebook.com/arlasverige"

  SvaraRadera
 2. Viktoria Ward, Sales Coordinator, Actavis:

  "Hej Lars och tack för ditt mail.

  Vad gäller förpackningen så finns det idag en förpackningsstorlek på 14 st. Märkningen med numrering är något som jag tar vidare till de som jobbar med produktutveckling.


  Mvh

  Viktoria Ward
  Sales Coordinator

  Actavis"

  SvaraRadera