2012-07-04

Barnvagnshandtag

Jag är så less på att gå böjd som en ostkrok med vår gamla Emmaljunga Classic-barnvagn och Brio Sitty-sittvagn, som båda har låga, icke höjbara handtag. Men jag vill inte behöva köpa nya vagnar med ställbara handtag eller teleskophandtag.

Vi är flera som har detta problem: http://www.familjeliv.se/Forum-3-141/m52485175.html.

Det måste finnas en lösning!

Brio svarade tyvärr att de inte har något att erbjuda :-(

De verkar inte förstå att tack vare att sittvagnen är enkel så skulle de kunna sälja på oss kunder en massa tilläggsprodukter, särskilt till oss som fått en vagn eller köpt den billigt second hand. Sådant kan ju vara svårare med dyrare varianter där folk tycker att de betalat tillräckligt för sin vagn.

Och synd att de glömmer alla kunder inom begagnat-segmentet. Vagnar lever länge och till varje ny ägare eller nytt barn kan de ju behöva fräschas upp, lagas eller uppdateras. Brio med flera har ju redan utvecklat motsvarande pryl för sina nyare vagnar -- varför inte passa på att sälja en liknande mojäng till tusentals begagnade vagnar också! De säger själva att de kollat runt men inte hittat något som passar mitt behov. Men hugg då! Utveckla er grej först och ta hela marknaden.

I väntan på dem: funkar dessa hjälpmedel även för mig, månne: http://www.tipbase.org/web/aid/bygel-till-barnvagn/http://www.tipbase.org/web/aid/upphojbart-barnvagnshandtag/?

Annars håller jag mig till min interimlösning: styrstammar till cyklar påskruvade på barnvagnarnas befintliga handtag. Ser ut som horn eller joysticks, inte så jättesnyggt tyvärr... Men de funkar bra som lite högre extra-handtag för mig. De billigaste styrstammarna hittade jag hos Cykelringen för 130 kr/st.